city-region-boost

Prečo ísť bežať Cardiff? Je až taký výnimočný? A dá mi vôbec niečo, čo by som nezažil napríklad pri behu Bratislavou? My všetci, ktorí už s Cardiffom máme skúsenosti, poznáme celkom jednoznačnú odpoveď: „Áno, Cardiff je potrebné odbehnúť, pretože je výnimočný!“. Komu by však nestačilo ani toto naše odporúčanie, ten by mohol nájsť motiváciu v nasledovných desiatich dôvodoch.

 

Len pre Vašu informáciu, cez tour operátora Obehni svet máte zájazd na podujatie už za 210 EUR na osobu.

1. Chváliť sa „bol som na Majstrovstvá sveta v polmaratóne“.

Pamätáte si ten obdiv a tichú závisť pri pohľade na svetové atletické prenosy, aké to asi je byť súčasťou svetovej špičky. Tak a teraz je to tu. Jedinečná príležitosť zažiť MS na vlastnej koži a raz o tom grandióznom zážitku rozprávať vnúčencom.

 

2. Bežať v „stopách šampiónov“.

Najlepší svetoví bežci zaplavia ulice metropoly Welsu v Cardiffe počas Veľkonočnej soboty 2016. Rekreační bežci tak majú životnú príležitosť bežať za pätami šampiónov a zmerať si sily na polmaratónskej trase.

 

3. Lebo aj Paula ide.

Bežecká legenda Paula Radcliffe potvrdila svoju účasť a na toto špeciálne podujatie sa veľmi teší.

 

4. Pre medailu, ktorú nebudete chcieť odložiť.

Každý z 25,000 bežcov, ktorý prebehne cieľom, dostane svoju unikátnu medailu. Určite ju každý bude nosiť s patričnou pýchou.

 

5. Pre rýchlu, rovinatú a ikonickú trasu.

Cardiff je veľmi špecifické miesto, pulzujúce centrum mesta, historické budovy, malebný záliv. Trasa sľubujúca nielen nádheru ale aj šancu na vlastný „osobák“.

 

6. Užiť si tradičnú pouličnú zábavu Walskej metropoly.

Začiatkom marca je Cardiff centrom najväčšej zábavy – pri príležitosti Waleského národného sviatku St. David´s Day. Mesto hostí nielen karnevalový sprievod, živé vystúpenia umelcov ale aj trhy. V tejto atmosfére sa bude niesť aj pouličná zábava počas Veľkonočného víkendu.

 

7. Životná a neopakovateľná skúsenosť.

Toto podujatie sa neopakuje každoročne, MS sa konajú v Cardiffe prvý a jediný raz. Minulé MS sa konali v Kodani, mali veľký úspech nielen u bežcov ale aj divákov. Cardiff určite nebude v ničom zaostávať.

 

8. Nakoniec, kto by nechcel bežať na MS?

Prečo neskúsiť ten pocit, zmerať si sily z bežeckými rivalmi z celého sveta?

 

9. Samozrejme, EXPO.

Veľkolepá výstava a veľtrh venované športu a zdravému životnému štýlu na skvelom mieste MotorpointArena.

 

A?

Každý bežec dostane funkčné Adidas tričko zadarmo z exkluzívnej kolekcie pre túto výnimočnú príležitosť.

Komentáre