Každý z nás, runmaniakov, má určité osobné ambície. Každý jeden odbehnutý kilometer je príspevkom ku kondícii, sebadisciplíne a u mnohých aj priblížením sa k väčšiemu bežeckému podujatiu, napríklad polmaratónu, štafete či maratónu. Pre všetkých ostatných, ktorí vnímajú záujem svojho blízkeho zúčastňovať sa bežeckých podujatí, máme aj tieto Vianoce v ponuke darčekové poukážky.

Pri príležitosti blížiacich sa Vianočných sviatkov sme do našej ponuky zaradili aj nasledovné darčekové poukážky. Môžete nimi obdarovať svojich blízkych zájazdom na ľubovoľný zájazd z našej ponuky, ktorý sa bude konať v priebehu roka 2015, prípadne im venovať darčekový poukaz na konkrétnu sumu.

 

Pri objednávke niektorého z nižšie uvedených darčekových poukazov Vám ho doručíme elektronicky vo formáte PDF alebo aj Slovenskou poštou na Vami určenú adresu. Vytlačený poukaz má veľkosť formátu A6 (105×148 mm) a v prípade záujmu naň umiestnime aj Vaše venovanie.

 

Príklady dizajnov darčekových poukážok:

darcekove-poukazky1

Cena poukazov je variabilná, závisí od konkrétneho zájazdu. V prípade vyplatenia plnej sumy zájazdu jeho hodnotu na poukážke neuvádzame.

V prípade záujmu vieme nastaviť Vami vybranú ľubovoľnú hodnotu darčekovej poukážky, pričom táto suma môže (ale nemusí) byť uvedená aj na poukážke.

 

Komentáre